Ballonvaart Diksmuide en de Kust

Ballonvaren regio Diksmuide en de Noordzee Kust

ballonvaart Diksmuide

Ballonvaart Diksmuide? De mooie regio rond de Ijzer vanuit een luchtballon! Zwevend als een vogel door het luchtruim… Bekijk al het moois dat de Westhoek te bieden heeft. Ballonteam Westhoek verzorgt ballonvaarten op maat. 

Boekingen zijn mogelijk vanaf 1 persoon, ook als cadeaubon

Wil je met een groepje de lucht in vanuit Diksmuide? Zonder andere passagiers? Ook dank kan je zeker bij ons terecht. We hebben ballonmanden van verschillende groottes en kunnen groepen van 4 tot 16 personen vervoeren in 1 luchtballon. Meer info: exclusief ballonvaren.

We bieden kwaliteitsvolle ballonvaarten aan in je eigen streek. Bij ons boekt u rechtstreeks bij de uitvoerder, zonder tussenpersonen.

Een ballonvaart regio Diksmuide en de ijzervlakte zal zeker iedereen bekoren!

ballonvaart Heuvelland
ballonvaart Kemmelberg

Ballonvaart als cadeaubon

Wist je dat je een ballonvaart ook kan aankopen als cadeaubon? Snel een geschenk nodig? Bestel dan via “ballonvaart cadeaubon en je krijgt direct een pdf voucher in je mailbox. 

Meer dan enkel de ballonvaart

We bieden meer dan enkel de ballonvaart: het is een heel avontuur dat al start voor het opstijgen. Na de vlucht voorzien we op het landingsterrein nog een drink met echte champagne.

de blankaart Diksmuide
ballonvaart kust
teambuilding Ieper
luchtballonmand

Bezienswaardigheden ballonvaart regio Diksmuide en de Kust

Ons ballonbedrijf heeft een mooie opstijglocatie in Diksmuide of Merkem, waar de meeste ballonvaarten boven de regio van de Ijzervlakte en de polders beginnen. Deze plek bevindt zich net ten zuiden van Diksmuide, boekingen kunnen vanaf 1 persoon. Bovendien, als u een groep heeft en een opstijgplaats van minimaal 60m x 60m nodig heeft, bestaat er een grote kans dat we u van dienst kunnen zijn. Ook vanuit de kuststeden (De Panne, Westende, Oostduinkerke, Koksijde, Nieuwpoort, Veurne,…) zijn we goed bereikbaar.

Vanuit de lucht hebben we tijdens de ballonrit een uitzonderlijk uitzicht over bekende bezienswaardigheden in de regio, zoals de Ijzertoren, de Blankaart, de Dodengang, enzovoort. De sporen van de Eerste Wereldoorlog zijn nog steeds zichtbaar rond Ieper, zoals verschillende oorlogsbegraafplaatsen en vijvers gevormd door bomkraters. U kunt zelfs zichtbare sporen tegenkomen in de velden die loopgraven aangeven.

Als we in de zuidelijke richting kijken, kunnen we mooi Ieper zien liggen met het mooie Heuvelland.

Opstijgen van deze locatie is heel populair bij mensen vanuit de omgeving van de Kust: populair bij toeristen die een weekje aan onze mooie Noordzeekust verblijven, maar ook voor de inwoners van de kuststeden. Dichter bij de kust opstijgen is vrij moeilijk: de wind moet goed zitten, en door de aanwezigheid van luchthavens (Koksijde – Oostende) is het aangewezen om iets meer in het binnenland op te stijgen, regio Diksmuide.

Reserveer ballonvaart Diksmuide

BEL

051-312.325